Hvad er Latex Tøj?

04 marts 2019
Lykke Holzmann Søby
Hvad er Latex Tøj?

Man kan efterhånden finde mangt og meget inden for latex tøj – det er blevet meget populært. Latex føles lidt lige som det materiale balloner eller kondomer er lavet af, bortset fra at det latex der anvendes til tøj, er en speciel mode latex, som er tykkere, stærkere, af bedre kvalitet og vigtigst af alt, så har det en meget smuk glans.

Forveksl ikke latex med PVC, læder, plast, Neopren, Lycra, Spandex eller lignende materialer. Hvis du køber ægte latex tøj, er det lavet af rene, naturlige latexplader.

Iført latex

Latex tøj leveres i mange forskellige stilarter – herunder latex catsuits, latexstrømpebukser, latexhætter, latexkjoler, latexbukser, latexundertøj og endda latexbælter og bøjler! Men hvordan er det mon at have alt det latex på kroppen – og hvorfor kan folk lide at bære det? Ja, hvorfor er der ligefrem folk der tænder på det seksuelt?

En masse latexbeklædning sidder meget tæt på huden – ligesom var det en anden hud – selv om nogle former for latexbeklædning – som latexbukser eller latex toppe – er lidt løsere, ligesom normalt stof. Latex tøj får dig til at se fantastisk ud og giver en dejlig følelse på kroppen! Det er meget sensuelt – det forstærker næsten følelsen af ​​din egen hud – og dens elastiske stramme pasform komplimenterer enhver figur. Du kan polere det og pudse det op til en højglans finish tilhørende latex pudsemidler, så det aldrig nogensinde kommer til at se slidt ud.

Latex tøj bruges ofte på klubber og fester og som udklædning – og bruges ofte i kombination med læderstøvler, læder seler, læder masker og så videre.

Den eneste underside der er ved latex er, hvis du først prøver det og er vild med de, så vil du ikke være det foruden. Det giver både dit sexliv og dit look et frækt pift.

Læs mere om Latex tøj og Find det her

Flere Nyheder