Hold dildoparty med dem fra arbejdet

22 september 2017
Emilie Ann Jacobsen
Hold dildoparty med dem fra arbejdet

Hvis I gerne vil lave et sjovt arrangement på din arbejdsplads, kan det være en god ide for jer arrangere et dildoparty. Ikke mindst, hvis det er en arbejdsplads med mange kvinder. Et dildoparty er en hyggelig måde at være sammen på. Der kommer typisk en ud og fortæller om de forskellige former for dildoer og vibratorer, så I kan finde ud af, hvad der er noget for jer. Det kommer jo også helt an på, om I er alene, eller om I har en partner. Efter præsentationen er det selvfølgelig meningen, at I skal købe nogle af de dildoer og vibratorer, som oplægsholderen har med. 

Hvis du hører til den mere ubeslutsomme type, kan det være, at du har brug for at gå og tænke lidt over det, inden du køber en dildo. Hvis du lige får en uge til at lade indtrykkene synke ind, kan det gøre, at du nemmere kan finde ud af, hvad der vil være noget for dig, og hvad der ikke vil. Det er helt i orden at have det sådan. Når du har bestemt dig for, hvilken form for dildo du gerne vil have, kan du med fordel købe den via nettet. Der kan du finde mange forskellige slags dildoer og finde noget meget rimelige priser på dem. Du kan for eksempel prøve at kigge på den sexshop, der hedder belugi.dk. De har Nordens største udvalg af sexlegetøj. 

Det er en god ide at holde dildopartyet på arbejdet på en fredag eller i weekenden, så I kan få noget at drikke og for eksempel fortsætte videre i byen i super godt humør. Det kan være med til at ryste jer tættere sammen som kolleger og vil helt sikkert give jer masser at snakke om resten af aftenen. På den måde kommer I ikke til at tale om arbejde de første par timer. 

Flere nyheder