Giv soveværelset ekstra kink med en ultra fræk mask

13 februar 2019
Astrid Pedersen
Giv soveværelset ekstra kink med en ultra fræk mask

Går du og din partner og flirter med idéen om at gøre soveværelses livet endnu mere hedt, livligt og frækt?Så kan I overveje at starte ud med at prøve nogle af elementerne som indgår i BDSM. BDSM – som er en forkortelse for Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme – er blevet mere og mere populært i den brede befolkning over hele verden gennem de seneste år. Denne popularitet skyldes ikke mindst bog- og film serien Fifty Shades Of Grey, som nærmest er gået hen og blevet sindbilledet på blid og forførerisk BDSM.

Der er nemlig rigtig mange niveauer af BDSM – fra de blide bondage varianter over de komplekse mind games og rollespil, og op til den helt hårde sadisme og masochisme, hvor diverse klemmer, elektriske apparaturer og pumper bliver taget i brug for at stimulere smerte sansen og få kroppen til at frigive endorfiner af ren stress. For at udøve denne form for BDSM skal man være i besiddelse af et vist niveau af bekendtskab med genren – det er ikke for alle. Men som ren amatør kan man låne lidt hist og her, for at pifte sexlivet lidt op.

Mask, ball gag og blindfold – for den ultimativt pirrende oplevelse

Et af de elementer, som er særdeles populært inden for BDSM, er den frække mask. En mask, som den submissive part er iført, skærper de andre sanser, og kan således give anledning til en virkeligt sensuel oplevelse. Når øjnene er skærmet af, har man ikke nogen fornemmelse af, hvor man slet slutter, og resten af verden begynder, og derfor føles enhver berøring ekstra intens. Du vil hurtigt opleve, hvor meget frækkere og mere kinky den erotiske leg udfolder sig, uanset om du er den dominerende eller underkastede part i den. Du kan finde en super fræk mask, som passer præcist til dine ønsker, på love-lingeri.dk

Flere nyheder