Er du klar til at få en bolleven?

21 april 2021
Lykke Holzmann Søby

De fleste ved at sex, også selvom man ikke er i et forhold, faktisk kan give endorfinerne et kick og gøre os glade og tilfredse. Der er absolut ikke noget galt i bare at have lyst til et godt skrald. Men der er selvfølgelig ting, man skal huske på, for at det bliver en god oplevelse.

Vær bevidst

Hvis du ved, at du er åben for at have sex med de fleste, skal du altid være forberedt. Du er nødt til at beskytte dig selv fysisk mod en seksuelt overførte sygdomme eller uønsket graviditet. Undersøg dine muligheder online, eller lav en aftale med din gynækolog for at sikre, at du får alle dine baser dækket.

Forstå, at det ikke er alvorligt

Der er ingen pres og du skal ikke have forventninger til dem du knalder med. Hvis du husker det vil du ikke føle dig afvist, når det faktisk bare handler om at have det sjovt. Og hvis du har det som om, ​​at følelser kommer snigende, så vær ærlig. Forsøg ikke at kvæle dine bollevenner, hvis du fortsat vil have sex med dem.

Vær tydelig om dine forventninger

Vær åben fra starten for at sikre, at I begge er okay med at være sammen seksuelt uden nogen følelsesmæssig forbindelse. Føler du, at du ikke kan være ærlig om, hvad du vil have, er det er et tegn på at du måske ikke er klar til at have en bolleven.

Bliv ikke for personlig

Hold dig til at tale om ting, som I begge kan lide at gøre. Denne form for samtale eliminerer risikoen for at blive tæt forbundet ved at dele personligt materiale. Så dybest set, skal du gemme enhver samtale om familiens problemer eller dine ekser til andre og mere dybe forhold.

Så er du klar til at få en bolleven og generel sexdating – så er det bare om at komme i gang, der er masser af andre der har det præcis lige som dig.

Flere nyheder