En realistisk erstatning

21 maj 2018
admin

Ville det ikke bare være det bedste, hvis man selv kunne vælge, hvornår man skulle opleve en orgasme ved at støde sig ind i en kvindes underliv efter ens egne lyster uden at skulle tage hensyn til andre?

Dette kan du gøre med en pocket pussy!

Der er intet tabubelagt ved at benytte sig af en pocket pussy, som man undertiden også kalder for et flesh light, da nogle fejlagtigt kategoriserer personer, der benytter disse, som mennesker, der har svært ved at finde den “ægte vare”.

Men mange kvinder har også deres foretrukne dildoer og strapons, som de ynder at fortælle veninderne om og udveksle erfaringer omkring, og det er der slet ikke noget forkert i. De sætte deres nydelse højt og vil ikke gå på kompromis med, hvornår de vil have de bedste orgasmer – så hvorfor skulle man som mand også gøre dette?

En pocket pussy har efterhånden nået et udviklings-stadie, hvor de er udført i materialer, der gør oplevelsen og fornemmelsen omkring mandens ædlere dele til en intens og dejlig oplevelse. Når du først får fat i en pocket pussy, vil det formentlig være saga blot for dig at bruge hånden, og et godt tip herfra er, at hvis du også vælger at bruge glidecreme i akten med din pocket pussy, så får du en fantastisk oplevelse.

Du kan desuden også se på udførelsen med en pocket pussy som en øvelse til, når du er sammen med en partner, om det så er i et fast forhold, eller hvis du har mange forskellige, der bliver udskiftet. Ved at øve dig med en pocket pussy får du både en bedre forståelse for kvindes anatomi forneden, end hvis du bare så billeder af det, og du kan blandt mange ting øve dig i at holde længere og støde bedst i både små korte ryk og dybe inderlige dunk.

Find et godt og overskuelig udvalg af forskellige former for pocket pussy lige her: https://makelove.dk/produkt-kategori/maend/onaniprodukter/pocket-pussy/

Flere nyheder