Bondage til at pirre mere

05 februar 2018
Anders Lundtang Hansen
Bondage til at pirre mere

Bondage kan være med til at pifte dit sexliv op som enten single, i et parforhold eller nede i swingerklubben. Du ender måske med at lære nye sider af dig selv at kende, så du aldrig ser dig tilbage igen

Hvad er bondage egentlig? Nogle mennesker forbinder det med noget forbudt og farligt, men de opfattelser beror alt sammen på myter og misforståelser. Heldigvis har man oplevet, hvordan specielt succesen med bog- og film-serien “Fifty Shades” har øget interessen for at udforske ens sexliv nærmere.

Hvem vil ikke gerne opleve den ultimative pirrende sexleg? Det kan måske kræve udlevelse af nogle fantasier, som umiddelbart kan føles om et territorie, man ikke må betræde. Men hvis man tør at begive sig ud i for eksempel bondage-verdenen, kan man få nogle uforglemmelige oplevelser, som man bogstaveligt talt bliver mærket af på egen krop – på den gode måde.

Det kan være, du altid har haft en fantasi om at blive domineret af en anden partner. Måske tænder du på at blive bundet og fastspændt, så du er helt overladt i din sexpartners vold.  

Så længe, man er fortrolig med sin partner og har aftalt reglerne for den intime leg, så kan man roligt bevæge sig ud i det, for nogle, ukendte område, hvor der hersker, pisk, læder og latex.

Når først du begiver dig ud i at udforske, hvad bondage kan betyde for dig og din krop, så vil du blive overrasket over, hvor mange punkter din krop kan lide at blive stimuleret på. Du kan endda få åbnet op for nogle underliggende fantasier ved at hive remedier ind i soveværelser og opdage nye sider af dig selv, så bondage bliver en vanlig del af dit daglige sexliv.

Anbefalingen herfra er, at når du tør udfordre dig selv på noget så essentielt som dit sexliv, vil du blive en person, der lærer nye sider af sig selv at kende.

Hvis du vil udforske, hvad bondage kan indeholde, kan du kigge nærmere her: https://www.belugi.dk/bondage-fetich

Flere Nyheder