Bondage er også for dig

09 oktober 2018
Anders Lundtang Hansen
Bondage er også for dig

Måske ryster du på hovedet af vores overskrift, for det mener du helt bestemt, at du ikke er til!

Men har du rent faktisk undersøgt markedet med bondage nærmere for at se, om det var noget, du havde lyst til at begive dig ud i?

Måske siger du stadig råbende “NEJ!”, men det hænger måske sammen med en – ofte fælles – fejlopfattelse af, hvad bondage egentlig handler om, hvis man kunder kender til det fra dårlige vittigheder og parodier fra komediefilm.

Hvis du så til gengæld tror, at bondage er lig med en afstumpet og syret tilgang til sex, så er der for det første aldrig noget afstumpet ved sexfantasier, så længe man holder sig indenfor lovens grænser, og så behøver alle nye eksperimenter jo ikke at starte ud i ekstremerne.

Bondage kan lige så meget handle om dominans fra en anden partner og mærke ens krop blive strammet op, intensiveret og kærtegnet over hver en lille kvadratcentimenter, fordi man virkelig kan komme ind til de mindste opbyggede – og ofte ukendte – pirrende områder af ens egen krop og partnerens, som man måske ikke kendte til.

Du har måske hørt om “50 Shades” og de medfølgende bøger og film. Her har vi at gøre med et univers, der er i den mere rolige art af bondage, men som har været med til at nedbryde nogle fordomme omkring bondage-verden og hvad, den indebærer, i den offentlige opfattelse.

Det har ligefrem affødt et helt marked med sexprodukter, der henvender sig til dem, der vil efterprøve det univers.

Specielt mænd undrer sig måske over, hvad især kvinder finder interessant ved den slags bondage-lege, men hvis du tør at være åben over for at prøve noget nyt i dit sexliv, så kan det være, bondage bliver en uundværlig del af dit sexliv.

Og det behøver bestemt heller ikke betyde, at du ender ude i farlige ekstremer. 

Alt med måde.

Flere nyheder